Salgs & Leveringsbetingelser
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Cebylles.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering:
Cebylles.dk tilbyder kunder at købe returfragt igennem vores Retur portal, Ønskes der selv at stå for fragt udgifterne rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Cebylles.dk
Østergade 15
7470 Karup j
Info@Cebylles.dk

Der modtages ikke pakker sendt pr efterkrav, eller til pakkeshops.

Refusion:
Hvis der er aftalt refusion, så refunderes beløbet via samme betalingsmetode som er brugt for afgivelse af ordren.

Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@Cebylles.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage platform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@Cebylles.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leveringer fra Cebylles.dk
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Cebylles.dk

Leveringsomkostninger:
Leveringsomkostninger hos Cebylles.dk ligger på kun 39 kr. og 49 kr hvis forsendelsen skal leveres til døren.
Levering af varer fra Cebylles.dk anses for færdig, når forbrugeren har modtaget varen.

Forsendelsen:
Cebylles.dk har ansvar til at erstattet eller refundere hvis der er sket skade undervejs. Det betyder at hvis pakken ikke dukker op eller indholdet beskadiges ved levering, vil du få tilsendt et nyt tilsvarende produkt eller få en fuld refundering inc fragt omkostninger.

Bliver pakken sendt retur til Cebylles.dk på grund af manglende afhentning, ubekendt på adressen (forkert adresse opgivet) eller lignende er det kundens ansvar at kontakte os samt at indbetale porto igen, så pakken endnu en gang kan sendes afsted. Hvis der er uenigheder med leveringen af pakken, skal dette drøftes med PostNord. Portoen hertil er 39kr for levering til pakkeshop og 49kr for levering til døren.

Leveringstiden er 1-2 hverdage (man-fre)
(Der tages forbehold for længere leveringstid, hvis varen ikke er på lager hos vores leverandører eller på eget lager.) Samt eventuelle fejl og mangler på vores lagersystem. Samt helligdage, or store udsalg. Også mærkedage som Black Friday & og Julehøjtiden.

Hos Cebylles.dk er god kundeservice samt åben og ærlig kommunikation meget vigtigt, og vi vil derfor altid holde kunden opdateret i forhold til levering. Vi trækker først pengene for din ordre når vi sender varen afsted.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt på Cebylles.dk overgår til dig som forbruger når du står med det i hånden.