Vores samarbejdspartner

Hos Cebylles - Vil vi gerne fremstå bedre end de andre, og derfor prøver vi også at gøre vores del ved at være bedre end vores konkurrenter!

Nogle af de tiltag vi har taget er at tilmelde os diverse Feeds samt link kataloger så vi fremstår mere tydeligt på internettet, og forhåbentlig gøre det nemmere for forbrugerne at finde vores butik. Herunder kan de se nogle af de tiltag vi har tilmeldt os. Ved at trykke på vores partners logoer kan i læse mere om de individuelle firmaer.

 Websites - OnToplist.com Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link


Sammen om en grønnere fremtid

Danmark skal være helt i front på det grønne område. Vi skal sikre danskerne ren luft og et godt klima. Vi skal præge udviklingen i en grøn retning i Danmark, i Europa og i verden. Det vil ske gennem stærke og effektive initiativer, som sætter kursen direkte mod, at Danmark kan opfylde sit klimamål i EU i 2030. Og som skubber i retning af det ambitiøse mål, at Danmark i 2050 er klimaneutral – altså, at vi ikke udleder flere drivhusgasser, end vi er i stand til at optage. Det vil vi hos Cebylles.dk Gerne støtte, og selvom vi ikke er de største syndere i form af drivhusgasser, bruger vi stadig meget energi på forsendelses matrialer.
For at bekæmpe vores udledning har Cebylles valg kun at bruge genbrugsmatrialer til forsendelse.

Godkendt webshop

I samarbejde med Godkendt Webshop - Får vi løbende taget Stikprøvekontroller og uanmeldte testkøb, dette gør vi løbende for at sikre vores kunder får den bedste købsoplevelse, samt at vores kundeservice altid lever op til standarden. 

miljoevenlig-pakning.dkEt sundt arbejdsmiljø csr-maerket logo

 

 

Ønsker du et Affiliate partnerskab med os?

Som affiliate partner Hos Cebylles.dk kan du optjene provision for hvert et salg du levere igennem din salgs kanal, vi acceptere i øjeblikket nye affiliate partner igennem Youtube, Facebook, Twitch. Er dette noget fordi, og er du indstillet på at levere et positivt omtale af vores lille webshop er du mere end velkommen til at ansøge om et partnerskab igennem nedenstående link.

ANSØG HER